Om oss
Visionsgruppen är ett familjeägt fastighetsföretag och ägs sedan 2015 av Carl Sandén och Ulrika Sandén. Visionsgruppen äger och förvaltar bostäder och lokaler i Göteborg och Falköping. Vårt fastighetsbestånd uppgår idag till ca 39 0000 kvm och består av ca 300 bostäder och ca 110 lokaler. Verksamheten sköts med egen personal som idag uppgår till 6 anställda.

Vårt huvudkontoret ligger i Särö söder om Göteborg och vi har lokalkontor i Falköping.

 

Historik

Visionsgruppen startade sin verksamhet som ett handelsbolag ägt av några barndomskompisar under 1980 talet. Bolaget var då inriktat mot produktutveckling av konsumentprodukter. Vi utvecklade bl a. periskop som vi sålde till SAS och på rockkonserter och även klistermärken som EU-märken och vår storsäljaren Synz som fästes på bilarnas och motorcyklarnas backspeglar så att de syntes tydligare i trafiken.

1996 började Carl Sandén och Gunnar Sandén investera i bostadsfastigheter i Göteborg. Den första kommersiella fastigheten förvärvades år 2000.

2004 förvärvade vi vår första fastighet i Falköping och vi har därefter utökat vårt bestånd vid flera tillfällen.

2010 i samband med förvärvet av EB Persson fastigheter i Falköping gjorde vi vår första anställning.

2015 går Gunnar Sandén vidare med eget fastighetsbolag.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att äga och förvalta bostäder och lokaler i nära samarbete med våra hyresgäster och på så sätt erbjuda hög service, bra kvalitet och god standard i våra fastigheter.

* vårt ägande av våra fastigheter är långsiktigt, där renovering och utveckling är en viktig del i att hålla fastigheterna i gott skick

* vår verksamhet sköts med egen personal

* vi strävar efter långsiktiga kundrelationer

* våra hyresgäster är viktiga för oss och vi genomför en samordnad enkätundersökning för att få fram vad hyresgästerna tycker om sitt boende, vår service och området och utifrån enkätsvaren kan vi anpassa och förbättra vår förvaltning. Avsikten är att genomföra dessa undersökningar vart tredje år.

 

Intressebolag

Genom vårt intressebolag Investment AB Böttö har vi investerat i vindkraftsbolag och gemensamma fastighetsprojekt.